Een prachtplek met unieke mogelijkheden!

Binderpoort, Helmond

Op een steenworp afstand van het centrum van Helmond kan een unieke plek worden gerealiseerd. Een plek om te ondernemen, om te ontdekken of om mensen samen te laten komen. Want op locatie Binderpoort aan de Binderseind 19-21 in Helmond, daar is straks alles mogelijk! Wat hier gerealiseerd kan worden, bepaal jij! Wordt het een plek voor horeca, een partycentrum met games, een creatief kantoor of heb je zelf een gaaf plan en de drive om dit te realiseren? Breng die droom dan tot werkelijkheid!

​​De Binderpoort is een grote ruimte met veel lichtinval.
​Eén ding is zeker: het kan de nieuwste én gaafste plek van Helmond worden!

Wat zijn jouw ideeën?

Faciliteer je het ondernemen?

Voor ondernemers kan Binderpoort de ultieme plek worden. Een uitdagende plek met veel aanloop en volop contact met andere ondernemers!

Laat je ontdekken?

Binderpoort biedt een unieke kans om iets nieuws te beginnen. Dat kan een lunchroom zijn met de nieuwste gerechten op de kaart of een mooie open kantoortuin: hier is alles mogelijk!

Gaan mensen elkaar ontmoeten?

Binderpoort kan een unieke plek worden om mensen samen te laten komen of samen te laten werken. Wie wil dat nou niet

Kom in vorm in Binderpoort

Ben je opzoek naar een ruimte voor je nieuwe sportschool? Zoek dan niet verder. Bij Binderpoort ben je namelijk aan het juiste adres om Helmond in vorm te krijgen!

Gezocht: horecatijgers!

Op horecagebied kun je op Binderpoort alle kanten op. Wilde je altijd al een eigen lunchroom of restaurant? Dan is Binderpoort dé plek in Helmond waar jij deze droom kan realiseren.

Verrassend speelplezier

Binderpoort biedt alle ruimte om kinderen te laten genieten van hun vrije tijd, bijvoorbeeld door een buitenschoolse (kinder) opvang. De grote ruimte biedt plek voor veel speelplezier.

HET PAND

en hier ligt Binderpoort

Binderpoort

Wil je meer weten over de mogelijkheden in Binderpoort?

Neem snel contact op!